Smart göra en energideklaration av bostadsrätt

En bra sak du kan göra, det är en energideklaration av bostadsrätt. Om du vill få en energideklaration för eran bostadsrätt så vänd dig till Eklund & Eklund. Detta företag är experter på energi och de erbjuder bland annat:

  • Energikartläggning
  • Energianalys
  • Energibesiktning

Genom att göra en så kallad energideklaration så får du besked om hur mycket energi som förbrukas för uppvärmning samt även fastighetsel. Detta dokument kan dels vara bra om du ska sälja din bostadsrätt, men den är även bra att ha om det ska göras en kartläggning av energikostnaderna för föreningen.

Energideklarationer av bostadsrätter och andra fastigheter

Eklund & Eklund kan göra energideklaration för eran bostadsrätt så väl som de kan göra det för andra typer av hus och fastigheter. När denna görs på ett flerbostadshus, så är det fastigheten i helhet som man fokuserar på. En besiktning görs av bland annat fastighetens ventilations- och värmesystem samt att det även samlas in uppgifter om energi- och vattenförbrukning på både års- och månadsbasis, uppvärmda ytor samt inomhustemperaturer.

När besiktningen görs så kollas även fönster, ventilation, värmekällor samt isolerande konstruktion. När besiktningen är klar, så skickas energideklarationen till dig per e-post.

Anlita experter på energi

Eklund & Eklund är som sagt experter på allt inom energi. De vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De har en mängd olika tjänster att erbjuda, som har att göra med energi på olika sätt. Sedan kan de även hjälpa till att mäta radon samt att de även erbjuder solceller. Vill du veta mer om vad de kan göra för just dig, besök då deras hemsida.