Behöver du karminfästning?

Är det så att du behöver material för karminfästning? När man talar om karminfästning, så handlar det om att montera fönster och dörrar, i olika material. Hos Leif Arvidsson AB finns det flera smarta system och karmskruvar du kan använda dig av. Ett av dessa är Adjufix infästningssystem. Detta system har sedan länge använts av proffs. Med Adjufix infästningssystem får du:

  • Snabb och effektiv montering i nästan alla väggmaterial
  • Olika skruvar och pluggar som ger bra fäste
  • Ett montage som är enkel att efterjustera

I detta system för karminfästning så ingår det även beslag och montagebleck. Fördelen med Adjufix är att det går att montera det redan då fönster eller dörrar tillverkas. Så länge det är en karm av trä, PVC eller aluminium. Det går även att manuellt montera hylsorna eller att göra det med hjälp av automatik.

Smarta karminfästningar

En karminfästning är helt enkelt ett smart system med flera delar för att du ska kunna montera dörrar och fönster på bästa sätt. Adjufix infästningssystem är ett bra val och dess huvudprodukter består av hylsor för trä, aluminium och plast. Samt även plugg för olika sorters väggmaterial. Sedan så omfattar detta system även en mängd olika sorters tillbehör samt monteringsverktyg.

Andra bra produkter

Hos Leif Arvidsson AB finns det även en hel del annat du kan ha behov av för både dörrar och fönster. Sedan har de även ett sortiment som passar för olika byggprojekt eller renoveringsprojekt. De har allt från olika sorters ventiler, beslag, fogmassor, verktyg och mycket mer. Du kan med fördel besöka deras hemsida för att se hela deras utbud.